+30 6978 220 831
Καλως ηρθατε

Έμμεσα με την βελτίωση της αυτοπεποίθησης και του ψυχισμού, την αποβολή του άγχους της ασχήμιας και του γηρασμού και την έξοδο από την κοινωνική απομόνωση.

H αισθητική χειρουργική δεν ανέχεται τη μετριότητα. Δεν ικανοποιείται με τη διόρθωση μιας δυσμορφίας και την μετατροπή  της σε συνηθισμένη, φυσιολογική μορφή.

Επιδιώκει τη μετατροπή της δυσμορφίας σε τέλεια μορφή, σε ευ-μορφία. Είναι αλήθεια πως η αισθητική χειρουργική, με σύμμαχο τη σύγχρονη βιοτεχνολογία την επιστημονική έρευνα και κυρίως την πολύχρονη εμπειρία, επιτυγχάνει σήμερα "θαύματα".

Tο αποτέλεσμα όμως μιας αισθητικής επεμβάσεως είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και η πρόβλεψή του  απαιτεί καλή γνώση και ανάλυση των παραγόντων αυτών.

Επιπλέον κάθε άτομο αποτελεί ιδιαίτερη ψυχοσωματική οντότητα και για το λόγο αυτό οι αισθητικές χειρουργικές παρεμβάσεις πρέπει να  εξατομικεύονται, να προσαρμόζονται και να επιλέγονται, μετά από ολοκληρωμένη μελέτη των σωματικών και ψυχικών ιδιαιτεροτήτων του αλλά και των κοινωνικών και επαγγελματικών αναγκών του.

Στόχος είναι πάντοτε το τέλειο, απόλυτα φυσικό και όχι το υπερβολικό, παραμορφωτικό αποτέλεσμα. Ο ενδιαφερόμενος για αισθητική επέμβαση πρέπει επομένως να γνωρίζει καλά τις δικές του ιδιαιτερότητες, τις επιθυμίες του, τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά το αποτέλεσμα και τις δυνατότητες της σύγχρονης χειρουργικής επιστήμης.

Η άγνοια ή η παραπληροφόρηση μπορεί να οδηγήσουν σε μη αρεστά αποτελέσματα. Η ιστοσελίδα αυτή έχει σκοπό την ειλικρινή και αντικειμενική ενημέρωση  των ενδιαφερομένων για αισθητικές επεμβάσεις.

Οι πληροφορίες προέρχονται από πολύχρονη πρακτική εμπειρία και θεωρητική κατάρτιση, από διαρκή ενημέρωση και παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και από τη μελέτη της διεθνούς βιβλιογραφίας.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για κάθε επέμβαση ή διαδικασία από τη στήλη επεμβάσεις. Μπορούν επίσης  να επικοινωνήσουν ζωντανά μαζί μας, εντελώς δωρεάν, μέσω της εφαρμογής Skype.

Δρ. Στέλιος Κοτζαμπασάκης
Πλαστικός Χειρουργός