A.Z

Ένα μεγάλο χαμόγελό για τον επιστήμονα και πάνω από όλα άνθρωπο που έκανε την μητέρα μου καλά. Ο Θεός να σε έχει καλά......

Στέλιος Κοτζαμπασάκης: Ευχαριστώ πολύ Α..!!

A.Z: Εμείς ευχαριστούμε που υπάρχετε και θεραπεύετε τον πόνο των ανθρώπων από το σώμα τους αλλά και την ψυχή τους, με την γλυκύτητα σας και την σιγουριά που αποπνέουν τα λόγια σας και τα χέρια σας.

Μ.Α

Γειά σας! Ονομάζομαι Μ Α, είμαι 28 χρονών και είμαι από ………..Το 2004 είχα ένα σοβαρό ατύχημα όπου ένα ημιφορτηγό συνέθλιψε το πόδι μου. Είχα περάσει διάφορα χειρουργεία πρώτα απ’ όλα διάσωσης του ποδιού. Πάρθηκε δέρμα από το μηρό και κάλυψε τη κνήμη λόγω οστικής αποκάλυψης κνήμης και στη συνέχεια έκανα κάποιες πλαστικές επεμβάσεις εδώ στ ………. από Πλαστικό Χειρούργο οι οποίες δεν με ικανοποίησαν και αντιμετωπίστηκα με αντι-επαγγελματισμό. Βέβαια έχει βελτιωθεί κατά πολύ η εικόνα του ποδιού μου σε σχέση με την αρχική αλλά σίγουρα δεν πλησιάζει αυτό που μου υποσχέθηκαν.Πλέον δεν έχω κανέναν περιορισμό στη κίνηση, ζω και κινούμαι άνετα. Το μόνο πρόβλημα είναι το αισθητικό που με ενοχλεί... Σας στέλνω φωτογραφίες να μου πείτε εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι και να κλείναμε ένα ραντεβού να με δείτε. Ρώτησα και έμαθα πως είστε πολύ καλός και αξίζει τον κόπο να κατέβω Αθήνα.Σίγουρα δεν μπορείτε να έχετε πλήρη άποψη από φωτογραφίες, απλά η απόσταση το κάνει πιο δύσκολο. Θα ήθελα να με ενημερώσετε τι χρειάζεται να κάνω για να με δείτε.

Α.

Καλησπέρα σας αγαπητέ κύριε Κοτζαμπασάκη Ονομάζομαι Α είμαι …. ετών και ζω στο Dusseldorf της Γερμανίας. Ενδιαφέρομαι για την επέμβαση της χειλεοπλαστικης, Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι τα χείλη μου είναι μεγάλα, όχι σε όγκο αλλά σε πλάτος και οι άκρες αυτών (οι γωνίες του στόματος δηλαδή) όταν χαμογελάω φαίνονται σαν το" χαμόγελο του Τζοκερ" υπάρχει χειρουργικός τρόπος να αλλάξει το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών μου χωρίς να παραμορφωθώ;;; (γιατί κακά τα ψέματα έχω τρομάξει με τις διάσημες που πάνε να διορθώσουν τα χείλη τους είτε με ενέσιμα είτε χειρουργικά και καταλήγουν να έχουν ένα τρομακτικό duck face αποτέλεσμα). Το θέμα είναι, μετά την επέμβαση, σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπορώ να φιλήσω το αγόρι μου και γενικά να επανέλθω στην φυσιολογική ζωή;; Μια φίλη μου που χειρουργήθηκε από εσάς έμεινε πάρα πολύ ικανοποιημένη και αυτή μου μίλησε πρωτίστως για εσάς και όπως μου τόνισε "Αγγελική μου ο γιατρός αυτός μου άλλαξε τη ζωή κυριολεκτικά. Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος», ελπίζω να, μπορείτε να κάνετε κάτι και για εμένα γιατρέ μου. Σας ευχαριστώ πολύ.

Κ.Α

Ήρθε η ώρα να σας γράψω γιατρέ. Νομίζω οι λέξεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν απόλυτα κανένα από τα συναισθήματα που νιώθω.. Η ζωή είναι μάχες πού κερδίζονται και το αποτέλεσμα είναι η απόδειξη της δικής μου και της δικής σας μάχης που δώσαμε ο καθένας μας ξεχωριστά και τελικά κερδίσαμε!!!! Είναι ένα δώρο ζωής πού πλέον θα ξυπνάω κάθε πρωί ευτυχισμένη και θα ευχαριστώ τον Θεό που συνωμότησε το σύμπαν για να σας δω μπροστά μου εκείνο το βράδυ. Είστε ένας εξαίρετος γιατρός που καθηλώνει τον ασθενή με τα λόγια του, την ταπεινότητά του κάτι που είναι σπάνιο και αξιοθαύμαστο στις μέρες μας.

Να σας έχει ο Θεός καλά γιατί το έργο που κάνετε είναι να κάνετε καλά τους ανθρώπους, πρώτα στην ψυχή και μετά στο σώμα και αυτό είναι ευλογία. Με αγάπη Κατερίνα