μη χειρουργικό λιφτινκ

Η γήρανση εκδηλώνεται με διάφορα συμπτώματα. Το συνηθέστερο εντούτοις είναι η χαλάρωση και η πτώση του δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος. Η θεραπεία των συμπτωμάτων αυτών για τον κάθε ένα είναι ιδιαίτερη, εξατομικευμένη. Οι ρυτίδες έκφρασης μπορούν να εξαλειφθούν με το botox. Η απώλεια λίπους και- κατά συνέπεια όγκου- μπορεί να αντιμετωπιστεί με υαλουρονικό οξύ ή λιπομεταφορά. Η μεγάλη χαλάρωση του δέρματος αντιμετωπίζεται μόνο με χειρουργική επέμβαση. 

Read more
ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Myths and reality

Στέλιος Κοτζαμπασάκης - Πλαστικός ΧειρουργόςΗ διόρθωση ατελειών της μύτης με τη χρήση ενέσιμου υαλουρονικού οξέος προβάλλεται ,τον τελευταίο καιρό, ως εναλλακτική μέθοδος της χειρουργικής ρινοπλαστικής.
Οι υποστηρικτές της μεθόδου υποστηρίζουν ότι με το υαλουρονικό είναι δυνατή η διόρθωση ορισμένων ατελειών της μύτης χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Read more

Νέα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν αύξηση των ανδρικών κοσμητικών επεμβάσεων σε όλες τις ηλικίες όπως αναφέρουν πλαστικοί χειρουργοί σε όλο τον κόσμο.

Η εικόνα του σώματος είναι θέμα που συνηθίζεται να συζητείται μεταξύ των γυναικών, αλλά νέα στατιστικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν από την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών αποκαλύπτουν ότι το ίδιο θέμα συζητείται και μεταξύ των ανδρών

Read more